Kwaliteit

De producten die Chocoladefabriek "DE BEEMSTER" B.V. maakt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om dat te kunnen garanderen hanteert DE BEEMSTER strenge normen voor alle grondstoffen en voor de gebruikte materialen.
 
Producten worden betrokken van zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waarmee vaak langdurige relaties zijn opgebouwd. Levering van grondstoffen dient altijd vergezeld te gaan van de nodige analysedocumenten, waaruit blijkt dat aan alle eisen en normen is voldaan. 

Klanten willen tegenwoordig zekerheid dat producten en productiemethoden aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Chocoladefabriek "DE BEEMSTER" B.V. heeft daarom haar onderneming laten beoordelen volgens de normen van het I.F.S. (International Food Standard) en is volledig IFS gecertificeerd. Hiermee hebben klanten de zekerheid dat de gekochte producten aan de hoogste kwaliteitseisen voor voedselveiligheid voldoen. De fabriek, het personeel en de productieprocessen worden elk jaar getoetst volgens de IFS normen. 

DE BEEMSTER houdt geen eindproducten op voorraad. Alles wordt op order voor U geproduceerd en is dus vers. Indien nodig wordt Uw order op korte termijn geproduceerd, want klantvriendelijkheid, partnerschap en flexibiliteit staan aan de basis van het succes van DE BEEMSTER. 

Onze chocoladeproducten zijn, mits ze op de juiste wijze zijn vervoerd en opgeslagen, langdurig houdbaar. Wij adviseren opslag bij 16° tot 18° Celsius, hierbij dienen direct licht en een hoge luchtvochtigheid vermeden te worden. Wij garanderen dan een houdbaarheid van 6 maanden.

Waar vindt U onze producten?

Onze klanten zijn groothandels in noten, vruchten en zoetwaren, maar ook importeurs, distributeurs en winkelketens. Zowel in Nederland als in andere Europese landen.

U vindt onze producten dus op de markt, in de notenbar, bij de kaasboer, de notenspeciaalzaak, de snoepwinkel en in de supermarkt. Maar ook in relatiegeschenken en in kerstpakketten. We hebben geen eigen merk, maar leveren onder het merk van onze klanten of zonder merk. Wat de klant wil.

Eén keer per jaar, eind januari, vind U ons met onze producten op de Internationale Süsswaren Messe (ISM) in Keulen. Daar komt de hele wereld samen. Tweeëndertig- duizend vakbezoekers uit 140 landen.
Maar als U onze producten in Uw assortiment wilt opnemen, hoeft U niet te wachten tot januari. In onze ontvangstruimte in Middenbeemster hebben wij een groot aantal producten uitgestald staan. Een afspraak is snel gemaakt.

IFS gecertificeerd

Voor het IFS certificaat - Klik hier voor de PDF

FairTrade gecertificeerd

Wij produceren ook Fairtrade chocolade, dit doen wij op speciaal verzoek en per order, hiervoor gelden aparte condities. Vraag naar onze sales afdeling.

Voor het FairTrade certificaat - Klik hier voor de PDF


Rainforest Alliance Mass Balance

We produceren ook chocolade die is gemaakt van Rainforest Alliance gecertificeerde cacao, dit doen wij op speciaal verzoek en per order, hiervoor gelden aparte condities. Vraag onze sales afdeling.

Voor het Rainforest Alliance Mass Balance certificaat - Klik hier voor PDF

Bezoek de website van de Rainforest Alliance: https://www.rainforest-alliance.org


Algemene voorwaarden

Voor de ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN  -  Klik hier voor de PDF

Ga naar boven